Back to Top

Lissa Agema - Allround VA

E-mail: info@2supportyou.nl

Blog

Hier vind je een greep uit mijn blogs die elders op deze website te vinden zijn!

Samenwerking 2SupportYou en CIB Incasso

Goed nieuws: Onbetaalde facturen hoef je niet langer zelf uit handen te geven aan een incassobureau!

Was het eerder nog zo dat wanneer uit de administratie bleek dat facturen niet betaald werden na de ingebrekestelling je als opdrachtgever zelf de facturen uit handen moest geven, nu hoeft dit niet meer! Meer weten? Ga hier verder...

Passievol ondernemen

Wat een leuke week heb ik weer achter de rug en ook dit weekend is zo leuk!

Ik merk dat sinds ik de passie weer gevonden heb, en zelfs nog meer passie voor het ondernemen heb voel ik me beter, straal ik meer, heb ik zoveel meer leuke contacten opgebouwd en wil ik zelfs meer dan ooit ondernemers helpen om hun hun missie te laten uitdragen met passie. Niet alleen als VA, maar ook door met hen te sparren. Want ondertussen merk ik dat wanneer je met passie onderneemt je ook echt veel verder komt

Meer lezen? Ga hier verder...​

SalesTalk Zomerborrel van Lucinda Douglas

Vrijdag 17 juli was ik aanwezig bij de SalesTalk Zomerborrel van Lucinda Douglas van Clients for Clients. Dit was een hele gezellig avond met bijzondere en inspirerende gesprekken. Ook hier ben ik tussendoor aan het Periscopen geweest.

Meer lezen? Ga hier verder...​

Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

In mijn werk als virtueel assistent hou ik voor een aantal opdrachtgevers ook de boekhouding bij. Hierbij kom ik weleens wat onderwerpen bij waarbij blijkt dat het bij sommige ondernemers niet helemaal duidelijk is hoe het qua boekhouden in elkaar steekt.

Vandaag heb ik het over de kilometervergoeding voor zakelijke kilometers met je privé auto. Hieronder een paar stellingen die ik tegen ben gekomen met uitleg over hoe het in elkaar zit.

Meer lezen? Ga hier verder...​

Periscope...het vervolg

Helaas kan ik ook vandaag zelf nog niet uitzenden via Periscope en daarom heb ik vandaag een video over Periscope gemaakt.  Klik hier om de video te bekijken!

Periscope

Periscope is sinds 26 mei 2015 beschikbaar voor Android.

Ik had er de laatste tijd al veel over gehoord en gelezen maar tot gisteren was Periscope alleen beschikbaar voor iOS. Maar nu Periscope ook beschikbaar is voor Android heb ik gisteravond gelijk de app geïnstalleerd op mijn gloednieuwe Huawei P8 Lite (echt een geweldig fijn Android toestel!)

Eenmaal geïnstalleerd was nog niet alles duidelijk. Inmiddels had ik al begrepen dat het bij Periscope gaat om live uitzendingen. Alles gaat dus gelijk het web op en je kunt er dus niks aan editen. Dankzij het blog van Simone Levie ​ met uitleg voor Periscope voor iOS gebruikers werd een en ander me wel helder.

Meer lezen? Ga hier verder...​