Back to Top

Lissa Agema - Allround VA

E-mail: info@2supportyou.nl

Referenties

Lees hier de ervaringen van enkele opdrachtgevers:

Wilbert Boon Boon Pensioenconsulting

Lissa bereidt zich goed voor op een sparringsessie. Zij weet zich heel goed in te leven in wie jij bent als ondernemer en waar je staat en waar je voor staat!

Zij straalt passie uit om je te helpen, maar weet dat ook concreet te maken voor jou als ondernemer om je zichtbaarheid te vergroten, meer klanten aan te trekken en je te supporten! 2supportyou dat maakt ze helemaal waar!

datum referentie: 10 augustus 2015 - geplaatst op Facebook pagina van 2SupportYou

Jody Bennink Eigenaresse Teamscape Training & Outdoor

Sinds Lissa mij dit jaar helpt met de administratie is er een flinke last van de schouders gevallen. Lissa is snel en punctueel in haar werk wat het samenwerken prettig maakt. Er wordt meegedacht in de onderneming doordat Lissa aanvullende vragen stelt over o.a. de facturen, kosten, bonnetjes en btw-kwesties. Fijn dat er iemand kritisch over je schouder meekijkt en weet wat er moet gebeuren.

 Haar werk geeft mij meer inzicht in de eigen administratie en is tevens een inspiratie om nog beter om te gaan met al het papierwerk. Zo kan ik mij nu beter richten op mijn eigen diensten.

 Kortom 2SupportYou is zeker een aanrader. Voor zp’ers en starters is Lissa zeker een goede keuze en uitkomst!

datum referentie: 10 juni 2015 - geplaatst op LinkedIn.

Saskia      Kloezeman    Eigenaresse North South    Consulting

In de afgelopen jaren heeft Lissa mij ondersteund waar nodig in mijn administratieve werkzaamheden,

waardoor ik mijn werk kon uitvoeren.

Ze heeft ontzettend veel geduld en neemt initiatief op de

 juiste momenten, ook is ze eerlijk en voert wanneer nodig voldoende druk uit om het werk op tijd af te hebben.

Iedereen die een onderneming heeft en het niet ziet zitten om de administratie zelf te doen, zou vrijblijvend met Lissa contact moeten opnemen. Haar prijs is meer dan redelijk voor de service en uitleg die ze levert!

datum referentie: 05 oktober 2014 - geplaatst op LinkedIn.

Peggy de Lange  Personality Stylist Great Image

Lissa werkt al een aantal jaren voor Kees en mij als virtual assistent. En naar grote tevredenheid mag ik wel zeggen. Ze is accuraat, heel snel en een duizendpoot! Wat ik het meest in Lissa waardeer is dat ze meedenkt, ze leeft zich in in je bedrijf en als ze er nog te weinig van weet, dan zorgt ze dat ze daar achter komt, zodat ze ons zoveel en zo goed mogelijk kan assisteren. Ze doet dus niet alleen wat wij vragen, ze doet meer. Wel altijd in goed overleg en overeenkomstig naar onze wensen. Super! Ben je toevallig op zoek naar en goede all round assistente, dan kan ik je Lissa van harte aanbevelen! 

datum referentie: 27 oktober 2012 - geplaatst op Facebookpagina 2SupportYou.

Kees de    Lange Advocaat - Jurad

Lissa heeft voor mij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Het werk was altijd ruim op tijd klaar, van een uitstekende kwaliteit en voor een redelijk bedrag.

Bovendien is Lissa een zeer prettig mens. Ik kan haar zeker aanbevelen!

datum referentie: 28 juni 2011, geplaatst op LinkedIn.