Back to Top

Lissa Agema - Allround VA

E-mail: info@2supportyou.nl

Social media

Wil jij ook beter zichtbaar zijn als ondernemer?

Social media vergroot je zichtbaarheid enorm!

Waar kun je aan denken bij social media:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Periscope

Misschien ben je al wel aan het stoeien met social media maar misschien wil je wel graag dat alles graag eens geordend wordt. Sommige ondernemers maken verschillende profielen aan op dezelfde websites en worden vervolgens niet blij van het feit dat ze steeds opnieuw moeten inloggen om een actie te verrichten. 

Of ben je nog helemaal niet bekend met social media? En wil je hier graag meer over weten? Bijvoorbeeld welke platform is voor jou het beste. Het is namelijk niet gezegd dat je overal aanwezig hoeft te zijn. Samen kunnen we goed kijken naar wat het beste bij jouw onderneming past.

Wil je graag hulp om accounts aan te maken en in te richten? Hier help ik je graag bij. ​

Misschien ervaar je wel dat het een grote chaos is geworden. Je hebt bijvoorbeeld meerdere profielen, je hebt een zakelijke pagina als profiel aangemaakt en ben je in plaats van 'vind-ik-leuks' vrienden aan het verzamelen. Of je hebt per ongeluk een groep aangemaakt wat eigenlijk een pagina moet zijn. Of misschien heb je verschillende accounts aangemaakt. Soms zie je dan door de bomen het bos niet meer. Hier help ik je graag bij zodat je snel weer overzicht hebt.

Ben je heel druk als ondernemer en heb je geen tijd om zelf berichten te plaatsen of in te plannen? Dit kan ik voor je uit handen nemen.

In welke social media ben ik goed thuis: Facebook, Periscope, Twitter, Pinterest en LinkedIn

Zelf ben ik ook heel actief op social media en mijn eigen zichtbaarheid heb ik hiermee enorm weten te vergroten. Hierdoor is mijn netwerk vergroot en zijn er meer opdrachten en bestellingen binnengekomen.

Zie hieronder de prachtige recensie die The Magic Of Your Belief op hun pagina schreef:

Belangstelling?

Neem vrijblijvend contact op!